Σάββατο 8 Μαρτίου 2008

Love story

Οι εκκλήσεις σας τώρα δικαιώνονται.
Μετά από εκατοντάδες e-mail που ζητούν εναγωνίως την αποκάλυψη της ταυτότητάς μου, αποφάσισα να δώσω σε όλους ένα κομμάτι από την προσωπική μου ζωή.
Είναι από την πρώτη μου και τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση σε αμερικανικό show.



Η κούκλα είναι η πρώτη μου κοπέλα (την λένε Μαρία, και αν βλέπει το βίντεο, να επικοινωνήσει την παρακαλώ). Διατηρήσαμε μια υγιή σεξουαλική σχέση για δύο περίπου χρόνια. Μετά πήγα στα νήπια και έκανα νέες γνωριμίες (φυστίκωνα με πάθος τη δασκάλα μου, η οποία όταν την παράτησα τα φτιαξε με έναν πραγματικό ΚΟΥΚΛΟ από τα ZARA).

Την Μαρία (την πρώτη μου κοπέλα), συνάντησα ξανά στα δεκαοχτώ μου χρόνια, συγυρίζοντας την αποθήκη. Τα βλέμματά μας συναντήθηκαν και την ίδια στιγμή οι αναμνήσεις μας πλυμμύρισαν.

Δεν χρειάστηκαν πάνω από πέντε λεπτά μέχρι να βρώ και την παιδική μου κούνια και να ξεχυθούμε ο ένας στον άλλο. Με χαρά τρυγούσα και πάλι το κορμί της και αυτή το δικό μου. Όταν κορυφώθηκε το ερωτικό μας γαιτανάκι (η αλήθεια είναι ότι η Μαρία παρέμενε very fit, εγώ άλλαξα λιγάκι ομολογουμένως), η κούνια διαλύθηκε σε χίλια κομμάτια, παρασύροντας όλες τις αναμνήσεις και τα όνειρα που κάναμε παιδιά.

Δεν την ξαναείδα από τότε.
Μαρία, αν μ'ακούς επικοινώνησε...

1 σχόλιο:

Λυδία είπε...

Xaxaxaxa! Φοβερό κείμενο... δεν σχολιαζω την τηλεοπτική σου παρουσιά :P Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!