Τρίτη 4 Μαρτίου 2008

I need a hero!


Ο Εθνικός Νομάρχης και απόλυτος σταρ Πανίκας μετά την εμφάνιση του ως Ζορό (άντε και καμ-μπόυζ του χρόνου) θα αποσυρθεί για λίγες μέρες στο κρυφό του εργαστήριο.

Ετοιμάζει για την Καθαρά Δευτέρα ένα χαρταετό στο σχήμα και το μέγεθος της Ελλάδας.
Αν όλα πάνε καλά και φυσήξει, και αν η καλούμπα είναι αρκετή, ο Ελλαδατεός θα υψωθεί πάνω από τα Σκόπια καλύπτοντάς τα με τη σκιά του, δίνοντας ταυτόχρονα ένα ηχηρό πολιτικό μήνυμα στη γείτονα χώρα.

Αν δε συμμορφωθούνε άμεσα, ο Πανίκας με τα στιβαρά του μπράτσα θα κρατήσει τον Ελλαδαετό ψηλά, και η σκιά του θα κρατήσει για πάντα στο σκοτάδι τα Σκόπια, οι σοδειές θα ξεραθούν, θα αυξηθεί κατακόρυφα η χρήση του ηλεκτρικού, οδηγώντας τη χώρα σε αλεπάλληλα μπλακ-αουτ και οι Σκοπιανοί θα πάθουν όλοι κατάθλιψη από την πολλή μαυρίλα. Ο Ελλαδαετός θα συγκρατεί τη βροχή και τα Σκόπια σταδιακά θα ερημοποιηθούν (desertation) ενώ οι Σκοπιανοί θα ζητούν απεγνωσμένα από την Ελλάδα ανθρωπιστική βοήθεια.

Ο Πανίκας, αποκαμωμένος, θα κατεβάσει πια τον Ελλαδαετό και βουρκωμένος θα δηλώσει στην κάμερα "Έτσι λύνουμε οι Μακεδόνες τα εθνικά ζητήματα...". Μετά θα καβαλήσει το μαύρο άτι και θα χαθεί καλπάζοντας στους σερραικούς ορυζώνες, looking for trouble to solve...

Δεν υπάρχουν σχόλια: