Πέμπτη 27 Μαρτίου 2008

Άλλα στραβά κι ανάποδα, κι άλλα περίεργα

Ο κόσμος κατεβαίνει καθημερινά στους δρόμους και απεργεί για το ασφαλιστικό, αλλά ολονών οι φάτσες όμως είναι ήδη πεπεισμένες ότι τελικά θα πάρουν τον πούλο.
Μετά την πορεία όλοι πάνε περιχαρείς για τσίπουρα σε μεταμοντέρνα νεοκλασικά.

Η βάφτιση των Σκοπίων παίζει για λιγότερο χρόνο στην ΤιΒι από τη βάφτιση του κουτσούβελου της Πόπης Μαλλιωτάκη (Ποπάρα) πριν από είκοσι χρόνια.

Η Μπήλιω Τσουκαλά όσο μεγαλώνει ομορφαίνει και δε λέει το μυστικό πουθενά.

Συγγραφέας μιλάει σε κρατικό κανάλι για το πόσο σημαντικός είναι και πόσο μεγάλη επιρροή ασκεί στο αφοσιωμένο κοινό του που, απ' ότι φαίνεται, εκλιπαρεί για μια του λέξη και δήλωση. (μια έρευνα που διάβασα πρόσφατα κατέληγε ότι το 8,6% των Ελλήνων διαβάζει ένα βιβλίο το χρόνο ενώ οι υπόλοιποι μάλλον βλέπουν Στεφανίδου. Μάλλον όλοι οι διαβαστεροί Έλληνες διαβάζουν μόνο τον συγκεκριμένο συγγραφέα)

Η αδερφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου θα γράψει βιβλίο που θα περιέχει ερωτικά στοιχεία, περιπέτειας και εμπειρίες (sic). α) ελπίζω να το εικονoγραφήσει με τα βυζιά της, β) ξεκάθαρη απειλή εις βάρος του παραπάνω συγγραφέα.

Ο πιτσιρίκος κλείνει το blog του αναπάντεχα! (η χαρισματική του γραφή θα ηχήσει ελπίζω αλλού, το ξεπέρασα από το πρωί που το διάβασα)

Οι χρήστες του facebook που ανέβασαν φωτογραφίες γίνονται πρωταγωνιστές διαδικτυακής διαφήμισης (ούτε εγώ διάβασα το terms and conditions δυστυχώς).

Ο αέρας που αναπνέω είναι παχυντικός (υποκειμενική αλήθεια).

Μέλη του ΠΑΣΟΚ καπελώνουν τεχνηέντως ομιλία της blogger Κωνσταντίνας Δελημήτρου στην Καβάλα. Ο ΓΑΠ ζητάει συγνώμη μέσω του δικτυακού του τόπου. Οι bloggers ξεχέζουν πατόκορφα το ΠΑΣΟΚ και τους σκατάδες του.

Τα blogakia γίνονται φορείς ιδεών και απόψεων και ενίοτε γεγονότων, σταδιακά δε αρχίζουν να επικοινωνούν μεταξύ τους συγκροτώντας ένα υγιώς και αξιοπρεπώς διαλεγόμενο σύνολο. Να' ναι καλά η ανωνυμία και η δωρεάν χρήση.

Έχουμε Εθνική ομάδα χόκευ επί πάγου. (!!!)

(μοναδικό συμπέρασμα: είδα μπόλικη τηλεόραση σήμερα)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

gi'ayto kleistin kai pame to vrady gia tsipoyraki!

Μυαλά με Θέα είπε...

pes oti kanonistike!

(kai epishs na tonisw oti to myalamethea den einai blog gia na kanonizontai ponira rantevou san ayto...)

Ανώνυμος είπε...

telika to myala me thea einai kai ena taksidi sti gnwsi...Alla gine user-friendly epitelous kai baze kai kanena link!

(asxeto: i ethniki omada hockey epi pagou pou skata proponeitai? Perimenei na piasei pagetos stin ethniki?)

sterkof

Μυαλά με Θέα είπε...

επιμένω, θέλω λίγο χρόνο, ως το καλοκαίρι, μετά όχι λινκ, ως και σχετικό βιντεάκι θα ανεβάζω!

(Το ευγενές άθλημα του "Κερητίζειν" (φυσικά έχει και αυτό ελληνική προέλευση, το μάθαμε κι αυτό...)ασκείται φυσικά στο Ολυμπιακό Κέντρο Χοκει, που αλλού - μα ακόμα νομίζετε ότι είμαστε Ουγκάντα? Τς, τς, τς...

ίδε http://www.hellenichockey.gr/main.asp