Τετάρτη 19 Μαρτίου 2008

Οφθαλμός αντί οφθαλμού

Ο αείμνηστος Ηλίας Πετρόπουλος (να ναι καλά) πριν από κάμποσα χρόνια έγραψε ότι "η επόμενη επανάσταση θα γίνει από τους κλέφτες, τους πούστηδες και τις πουτάνες".

Προσπερνώ την συμπαθή πρώτη και τρίτη κατηγορία και λέω το εξής:
Οι ομοφυλόφιλοι ας μην μυξοκλαίγονται σε κανάλια και blogs για την αντισυνταγματικότητα του νόμου περί του συμφώνου συμβίωσης, ούτε να ζητιανεύουν την εξομοίωση τους με τους υπόλοιπους συμπολίτες τους.
Να την πέσουν στους γιους τους, να ψήσουν τις κόρες τους σε όμορφα λεσβιακά βράδια (με τα οποία περιέργως καβλώνουν οι πιο πολλοί straight άντρες που ξέρω, και γω straight είμαι και το επιβεβαιώνω), να κάνουν την κοινωνία ένα απέραντο πουσταριό, όπως πιθανότατα θα το χαρακτήριζαν οι περισσότεροι, μέχρι να είναι μισά μισά τα ζευγάρια gay και straight. Να βγαίνει να μιλήσει ο Άνθιμος στον Άγιο Δημητριο την Κυριακή και να είναι πιασμένοι χέρι χέρι οι εκκλησιαζόμενοι (χωρισμένοι όμως σε άντρες και γυναίκες, κατά το γνωστό τρόπο).

Θα είναι άραγε τότε το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων κόκκινο πανί άραγε;
Ή θα έχει ανατρέψει τα σημεία αναφοράς η σημερινή μειοψηφία;

Εμπρός για την επανάσταση της πουστιάς...

(σημ. Ο ίδιος φόβος, οι ίδιες ανασφάλειες, οι ίδιες σκέψεις διακατέχουν τον ετερόφυλο άντρα και γυναίκα πριν την με όποιο τρόπο ένωσή του με κάποιον άνθρωπο του άλλου φύλου. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το ίδιο ακριβώς συμβαίνει σε ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι. Δεν υπάρχει ούτε κίνδυνος κατάχρησης, ούτε μόδας σχετικά με την εφαρμογή του θεσμού. Για συμβίωση μιλάμε. Περισσότερα ως σχόλιο στο post Μισές Δουλειές στο www.skylos.gr}

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άσε τα συντεχνιακά αιτήματα ρε...

Άκουσες οτι το σύμφωνο συμβίωσης θα γίνεται ενώπιον συμβολαιογράφου και αμέσως άρχισες την προπαγάνδα να γίνει πουσταριό όλη η κοινωνία για να φας τα τυχερά από τους παπάδες...

Αηδία κατάντησες πια!

ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ STRAIGHT

Ανώνυμος είπε...

Yparxei logos:

http://www.youtube.com/watch?v=rGa29kPBbp4

X.Π.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είσαι λίγο ομοφοβικός??? Λεω μήπως...

Μυαλά με Θέα είπε...

Μάλλον παρανόησες κάτι που διάβασες αλλά δεν ξέρω τι...
:)

Ανώνυμος είπε...

Βασικά και εγώ αρχικά παραξενεύτηκα με τη στάση σου..αλλά μετά αντιλήφθηκα your point of view.