Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

Μπήκε, μπαίνει, έρχεται!!!


Άνοιξη.
Μιας και τα καιρικά φαινόμενα δεν μας επιτρέπουν πλέον να οριοθετούμε τις εποχές με την αλλαγή του καιρού, αρκούμαι σε δύο γεγονότα: την πάροδο της εαρινής ισημερίας (21 Μαρτίου) και την αλλαγή της ώρας.

Και να που σήμερα οι Κυριακάτικοι περίπατοι γίνονται ήδη ως τις 20:00 και ο αέρας μυρίζει λίγο διαφορετικά, σαν να έχει ένα αδιόρατο άρωμα ώρες ώρες.

Τι μου λες τώρα, θα σκέφτεσαι, ξύπνησα στις 7:30 να πάω στη δουλειά, έχω χίλια πράγματα στο μυαλό μου, ένα πρόβλημα λύνω και τρία ξεφυτρώνουν, το παιδί άρρωστο, δεν έχω λεφτά, ο παππούς κλείνει μήνα στο νοσοκομείο και έχω πεθάνει στο πήγαινέλα και συ σκέφτεσαι αρώματα και ηλιοβασιλέματα.

Και γω πηγμένος είμαι, και συ κι ο γείτονας.

Γιατί όμως όταν μπαίνει η άνοιξη κάθε χρονιά σε βλέπω στο δρόμο να περνάς, άγνωστη, λίγο πιο χαμογελαστή και ανάλαφρη..?

Κυριακή 30 Μαρτίου 2008

How to be emo, παιδάκια σε μεγάλα κέφια

Νέα στήλη. Όχι ότι υπήρχε και παλιά στήλη αλλά λέμε τώρα.


Προπέρσινη ταινία, την είδα λίγο καθυστερημένα απ' ότι φαίνεται, αλλά αξίζει τον κόπο μια αναφορά.
La Sconosciuta, "Η άγνωστη" ελληνικά, 2006, ψυχολογικό θρίλερ, μυστηρίου, του Τορνατόρε (Σινεμά ο Παράδεισος, Μαλένα κλπ).

Δύο ώρες καταιγιστικής ροής, που κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον όχι γιατί όλοι ξάφνου σκοτώνονται με απίθανους τρόπους, ούτε γιατί τα οπτικά εφέ κατάφεραν επιτέλους να μας εντυπωσιάσουν μετά από τις συνεχείς τους επαναλήψεις.

Όλη η ταινία βασισμένη σε εξαιρετικά στιβαρό σενάριο(δύσκολα βρίσκεις τρύπα, όχι σαν τα αμερικάνικα που είναι σαν γραβιέρες και απευθύνονται σε μπούφους που βλέπουν μόνο το τρισδιάστατο μαμούνι που τους τρώει όλους), εύστοχες εναλλαγές σε παρόν - παρελθόν που δίνουν σταγόνα σταγόνα τα στοιχεία για τον προβληματισμό (που όλο νομίζεις ότι κάτι κατάλαβες αλλά όλο κάτι δε σου κολλάει - ακόμη), σκηνοθεσία γρήγορη, άλλοτε "στρωμένη", άλλοτε πιο ριζοσπαστική (θα μου πεις θρίλερ είναι, επιτρέπονται αυτά), και για το τέλος, ένα κερασάκι στην τούρτα, που αλλάζει λίγο τα πράγματα (όχι ανατροπή, αλλά ένα "έεεεεελα ρε συυυυ, το λες").
Τα υπόλοιπα είναι έργο των κριτικών, εγώ τη γνώμη μου λέω.

http://www.imdb.com/title/tt0494271/ (για λεπτομέρειες)

Μην τη χάσετε, αγοράστε το ντιβιντί, νοικιάστε το καμιά εικοσαριά φορές και απαιτήστε να ξαναβγεί στις αίθουσες (α ρε Τζιουζέπε, στείλε κάνα ευρώ αδερφέ, σε αποθέωσα)

Υ.Γ. τρομερή η μουσική της, στέκεται και μόνη της, χωρίς την ταινία (τουλάχιστον αν είσαι λίγο σκοταδόψυχος και δε φοβάσαι τη σκιά σου).

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2008

Άλλα στραβά κι ανάποδα, κι άλλα περίεργα

Ο κόσμος κατεβαίνει καθημερινά στους δρόμους και απεργεί για το ασφαλιστικό, αλλά ολονών οι φάτσες όμως είναι ήδη πεπεισμένες ότι τελικά θα πάρουν τον πούλο.
Μετά την πορεία όλοι πάνε περιχαρείς για τσίπουρα σε μεταμοντέρνα νεοκλασικά.

Η βάφτιση των Σκοπίων παίζει για λιγότερο χρόνο στην ΤιΒι από τη βάφτιση του κουτσούβελου της Πόπης Μαλλιωτάκη (Ποπάρα) πριν από είκοσι χρόνια.

Η Μπήλιω Τσουκαλά όσο μεγαλώνει ομορφαίνει και δε λέει το μυστικό πουθενά.

Συγγραφέας μιλάει σε κρατικό κανάλι για το πόσο σημαντικός είναι και πόσο μεγάλη επιρροή ασκεί στο αφοσιωμένο κοινό του που, απ' ότι φαίνεται, εκλιπαρεί για μια του λέξη και δήλωση. (μια έρευνα που διάβασα πρόσφατα κατέληγε ότι το 8,6% των Ελλήνων διαβάζει ένα βιβλίο το χρόνο ενώ οι υπόλοιποι μάλλον βλέπουν Στεφανίδου. Μάλλον όλοι οι διαβαστεροί Έλληνες διαβάζουν μόνο τον συγκεκριμένο συγγραφέα)

Η αδερφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου θα γράψει βιβλίο που θα περιέχει ερωτικά στοιχεία, περιπέτειας και εμπειρίες (sic). α) ελπίζω να το εικονoγραφήσει με τα βυζιά της, β) ξεκάθαρη απειλή εις βάρος του παραπάνω συγγραφέα.

Ο πιτσιρίκος κλείνει το blog του αναπάντεχα! (η χαρισματική του γραφή θα ηχήσει ελπίζω αλλού, το ξεπέρασα από το πρωί που το διάβασα)

Οι χρήστες του facebook που ανέβασαν φωτογραφίες γίνονται πρωταγωνιστές διαδικτυακής διαφήμισης (ούτε εγώ διάβασα το terms and conditions δυστυχώς).

Ο αέρας που αναπνέω είναι παχυντικός (υποκειμενική αλήθεια).

Μέλη του ΠΑΣΟΚ καπελώνουν τεχνηέντως ομιλία της blogger Κωνσταντίνας Δελημήτρου στην Καβάλα. Ο ΓΑΠ ζητάει συγνώμη μέσω του δικτυακού του τόπου. Οι bloggers ξεχέζουν πατόκορφα το ΠΑΣΟΚ και τους σκατάδες του.

Τα blogakia γίνονται φορείς ιδεών και απόψεων και ενίοτε γεγονότων, σταδιακά δε αρχίζουν να επικοινωνούν μεταξύ τους συγκροτώντας ένα υγιώς και αξιοπρεπώς διαλεγόμενο σύνολο. Να' ναι καλά η ανωνυμία και η δωρεάν χρήση.

Έχουμε Εθνική ομάδα χόκευ επί πάγου. (!!!)

(μοναδικό συμπέρασμα: είδα μπόλικη τηλεόραση σήμερα)

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2008

Κατέληξα σε αυτό:


Το μόνο ίσως που πραγματικά περιορίζει την αναβλητικότητα είναι το πεπερασμένο της ανθρώπινης ζωής.

Εκνευριστικές ευχές ή το στρουμφάκι που το λέγανε Γκρινιάρη


ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!!!

"μα τι ωραία καιρό έχει σήμερα...μπήκε η άνοιξη...λοιπόν...έχω να πληρώσω τη ΔΕΗ που έχει λήξει εδώ και κανένα μήνα (η ουρά θα περιστρέφεται γύρω από τη ΔΕΗ μάλλον), πρέπει να περάσω οπωσδήποτε από δικαστήρια, να τηλεφωνήσω στον ... για εκείνη τη δουλειά που λέγαμε και σε κάτι άλλους επίσης, να περάσω να αφήσω εκείνα τα βιβλία για φωτοτύπηση, να ξαναπεράσω από δικαστήρια γιατί σίγουρα κάτι θα ξεχάσω, να περάσω να πάρω τα βιβλία όταν είναι έτοιμα, να τα πάω εκεί που τα πήρα, να κάνω το ραντεβού με την ..., το απόγευμα θα κάνω τη φορολογική μου δήλωση, α, έχω να γράψω και κάτι ως το μεσημέρι, να βάλω σκούπα και να μαγειρέψω, να θυμηθώ να φάω όμως το 1/4 απ' ότι μαγειρέψω γιατί μπαίνει καλοκαίρι, να είμαι χαρούμενος και ευχάριστος (γιατί όχι;), να πάρω αντιβίωση για την ωτίτιδα και να πάω στη γιατρό για επανέλεγχο, το βράδυ να πάω στο ΚΤΕΛ να πάρω εκείνο τον φίλο μου, να βγω το βράδυ μαζί του, να τα πούμε ως το πρωί γιατί έχουμε καιρό να βρεθούμε - αύριο να σηκωθώ νωρίς γιατί παρότι αργία έχω διάβασμα και δε με παίρνει, να πάω όμως καμιά βόλτα για να μη μιζεριάσω που όλοι θα κάθονται, να...."

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ...???!!!

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2008

Οφθαλμός αντί οφθαλμού

Ο αείμνηστος Ηλίας Πετρόπουλος (να ναι καλά) πριν από κάμποσα χρόνια έγραψε ότι "η επόμενη επανάσταση θα γίνει από τους κλέφτες, τους πούστηδες και τις πουτάνες".

Προσπερνώ την συμπαθή πρώτη και τρίτη κατηγορία και λέω το εξής:
Οι ομοφυλόφιλοι ας μην μυξοκλαίγονται σε κανάλια και blogs για την αντισυνταγματικότητα του νόμου περί του συμφώνου συμβίωσης, ούτε να ζητιανεύουν την εξομοίωση τους με τους υπόλοιπους συμπολίτες τους.
Να την πέσουν στους γιους τους, να ψήσουν τις κόρες τους σε όμορφα λεσβιακά βράδια (με τα οποία περιέργως καβλώνουν οι πιο πολλοί straight άντρες που ξέρω, και γω straight είμαι και το επιβεβαιώνω), να κάνουν την κοινωνία ένα απέραντο πουσταριό, όπως πιθανότατα θα το χαρακτήριζαν οι περισσότεροι, μέχρι να είναι μισά μισά τα ζευγάρια gay και straight. Να βγαίνει να μιλήσει ο Άνθιμος στον Άγιο Δημητριο την Κυριακή και να είναι πιασμένοι χέρι χέρι οι εκκλησιαζόμενοι (χωρισμένοι όμως σε άντρες και γυναίκες, κατά το γνωστό τρόπο).

Θα είναι άραγε τότε το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων κόκκινο πανί άραγε;
Ή θα έχει ανατρέψει τα σημεία αναφοράς η σημερινή μειοψηφία;

Εμπρός για την επανάσταση της πουστιάς...

(σημ. Ο ίδιος φόβος, οι ίδιες ανασφάλειες, οι ίδιες σκέψεις διακατέχουν τον ετερόφυλο άντρα και γυναίκα πριν την με όποιο τρόπο ένωσή του με κάποιον άνθρωπο του άλλου φύλου. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το ίδιο ακριβώς συμβαίνει σε ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι. Δεν υπάρχει ούτε κίνδυνος κατάχρησης, ούτε μόδας σχετικά με την εφαρμογή του θεσμού. Για συμβίωση μιλάμε. Περισσότερα ως σχόλιο στο post Μισές Δουλειές στο www.skylos.gr}

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

Μ' εντυπωσιάζει...

...η ταχύτητα και η χάρη με την οποία κινούμαι μεταξύ της ιδιότητας του "πειναλέοντος" και του "υπναλέοντος".

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008

Απόκριες 2007 προς Απόκριες 2008


Φέτος προτίμησα να περάσω τις Απόκριες σε πρώην τόπο συνάντησης ρευματικών ραμολιμέντων και νυν τρέντυ θέρετρο με σπα, μπουρμπουλήθρες και δε συμμαζεύεται.

Μέχρι πέρυσι ξεκωλονόμουνα σε κολασμένα λάτιν χορευτικά (έχω τρομερά ευλύγιστο δεξί κωλομέρι)και παραδοσιακά πρόστυχα τραγούδια (και πολύ πρόστυχο μυαλό) σε ότι παρακμιακό καρναβάλι και πανηγύρι έβρισκα πρόχειρο (επίσης πίνω σαν φίδι).


Μαμά, γερνάω...;
Το ερώτημα στο μυαλό μου ξεπήδησε σαν μανιτάρι μετά τη βροχή (ή το σαλιγκάρι το κάνει αυτό, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, ίσως και τα δύο. Εν πάσει περιπτώσει δεν έχει σημασία).

Η απάντηση δόθηκε πριν καν τελειώσει ο συλλογισμός μου.
Εκεί που περιμένω το ασανσέρ στο ξενοδοχείο για να ξεκουράσω το σμιλεμένο από έμπειρα χέρια μασέρ κορμί, να σου μπροστά μου, η συμπάθειά μου, ο Πανίκας (κι όμως!!!). Έσφιξα τα δόντια και περίμενα να περάσει (η αλήθεια είναι ότι αναφώνησα "Ο ΖΟΡΟ!!", αλλά δεν πρέπει να το άκουσε, ευτυχώς δηλαδή γιατί κινδύνευα να μου χαράξει κανένα Ζ στο δεξί μου κωλάράκι, το ευλύγιστο), και κατάλαβα ευθύς ότι του χρόνου πρέπει να πάω στο Ρίο, ακόμα κι αν αυτό είναι απέναντι από το Αντίρριο.


Αύριο (ή μεθαύριο): φιλοσοφικές αναζητήσεις σχετικά με το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών σε ολοκαίνουριες ξενοδοχειακές μονάδες, ευρωπαικές επιδοτήσεις άπαξ ή δια βίου, προσωπικά ανταλλάγματα του επιδοτούμενου για τη λήψη αυτών κλπ.

Σάββατο 8 Μαρτίου 2008

Love story

Οι εκκλήσεις σας τώρα δικαιώνονται.
Μετά από εκατοντάδες e-mail που ζητούν εναγωνίως την αποκάλυψη της ταυτότητάς μου, αποφάσισα να δώσω σε όλους ένα κομμάτι από την προσωπική μου ζωή.
Είναι από την πρώτη μου και τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση σε αμερικανικό show.



Η κούκλα είναι η πρώτη μου κοπέλα (την λένε Μαρία, και αν βλέπει το βίντεο, να επικοινωνήσει την παρακαλώ). Διατηρήσαμε μια υγιή σεξουαλική σχέση για δύο περίπου χρόνια. Μετά πήγα στα νήπια και έκανα νέες γνωριμίες (φυστίκωνα με πάθος τη δασκάλα μου, η οποία όταν την παράτησα τα φτιαξε με έναν πραγματικό ΚΟΥΚΛΟ από τα ZARA).

Την Μαρία (την πρώτη μου κοπέλα), συνάντησα ξανά στα δεκαοχτώ μου χρόνια, συγυρίζοντας την αποθήκη. Τα βλέμματά μας συναντήθηκαν και την ίδια στιγμή οι αναμνήσεις μας πλυμμύρισαν.

Δεν χρειάστηκαν πάνω από πέντε λεπτά μέχρι να βρώ και την παιδική μου κούνια και να ξεχυθούμε ο ένας στον άλλο. Με χαρά τρυγούσα και πάλι το κορμί της και αυτή το δικό μου. Όταν κορυφώθηκε το ερωτικό μας γαιτανάκι (η αλήθεια είναι ότι η Μαρία παρέμενε very fit, εγώ άλλαξα λιγάκι ομολογουμένως), η κούνια διαλύθηκε σε χίλια κομμάτια, παρασύροντας όλες τις αναμνήσεις και τα όνειρα που κάναμε παιδιά.

Δεν την ξαναείδα από τότε.
Μαρία, αν μ'ακούς επικοινώνησε...

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008

Μετά από μια ακόμα διακοπή ρεύματος

Οι πρόσφατες απεργιακές κινητοποιήσεις της ΔΕΗ, αντίθετα καταρχήν με την προβοκατόρικη φημολογία περί ελλειπών υπηρεσιών και χαλασμένων προιόντων στα super market, τονώσανε την αγορά και ωθήσανε τον πάντα ευρηματικό Έλληνα στην υπερανάπτυξη των συναφών με την απεργία επαγγελματικών κάδων.

Εργαστήρια κηροπλαστικής, επιχειρήσεις προμήθειας φιαλών υγραερίου ξεπετάγονται ταχύτατα, ενώ έχουν εκτοξευτεί οι πωλήσεις μπαταριών στον Γερμανό. Ήδη κάθε γωνιά της πόλης έχει το δικό της "Candle Shop", ενώ περιοδεύοντα τρίκυκλα γυρνάνε στις πιο απομακρυσμένες γειτονιές διαλαλώντας την πραμάτειά τους, θυμίζοντας στους μεγαλύτερους τον καιρό του γαλατά, του νερουλά και του αβγουλά που περιδιαβαίνανε με το γαιδουράκι τους στους μαχαλάδες της πόλης. Πάντως, όταν έχει ρεύμα, οι πλανόδιοι πωλητές δέχονται και παραγγελίες των 10, 100 ή 1000 κεριών μέσω e-mail, συγκεράζοντας αρμονικά την παράδοση με τις νέες τεχνολογίες.

Κάθε νέα κοπέλα που ως τώρα γέμιζε την άδεια της ζωή με capoeira, pilates, αγγειοπλαστική και κηροπλαστική τώρα δικαιώνεται ως προς την τέταρτη επιλογή της, και αποκτά το δικαίωμα να αντιπροβάλλει την πρακτική χρησιμότητα αυτής της τόσο πολύτιμης γνώσης απέναντι στο αναντίρρητο ως αυτή τη στιγμή επιχείρημα του συντρόφου της ότι εκεί που τρέχει ψάχνει για γκόμενο. Όταν γίνει κάνενας πόλεμος, μπορεί να δικαιωθεί και για το capoeira (ως μεθόδου αυτοάμυνας), ενώ δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για τις άλλες δύο επιλογές.

Κάθε σπιτικό έχει προμηθευτεί τη δική του γκαζόλαμπα (λουξ), μερικοί μάλιστα παρασυρόμενοι έστησαν στις πιλοτές των οικοδομών τους τα καλοκαιρινά τους αντίσκηνα, ψήνουνε ολημερίς κοψίδια και παίζουν μανιωδώς κιθάρα, νομίζοντας ότι βρίσκονται Ιούλιο στον Αρμενιστή. Ευτυχώς, σήμερα έβρεξε και πουντιάσανε, όποτε συμμαζεύτηκαν λιγάκι.

Σημαντικότερη όμως συνέπεια των, υποτίθεται, δύσκολων αυτών ημερών της απεργίας των ΔΕΗτζίδων είναι η σύσφιγξη των ανθρωπίνων σχέσεων , σε καιρούς που η αποξένωση και η αδιαφορία κυριαρχεί. Λίγο που όλοι βγήκανε στις εισόδους των διαμερισμάτων τους "μα καλά, πάλι το κόψανε..!" βραδιάτικα με τα μποξεράκια και τις κομπιναιζόν (!), λίγο που έκλεισε η τηλεόραση, λίγο που κόπηκε το internet, και όλοι ξαφνικά ανακαλύψανε την όμορφη φοιτήτρια γειτόνισσα, τον νταβραντισμένο περιπτερά, την γοητευτική κηροπλάστρια. Πολλοί μάλιστα προτείνουν η ΔΕΗ στο εξής να λειτουργεί με διπλή ιδιότητα: αφενός με τη ιδιότητα του παρόχου ηλεκτρικού ρεύματος και αφετέρου ως Γραφείο Γνωριμιών με ελεγχόμενες κατά τόπους διακοπές της παροχής. Οι υπάλληλοι θα πληρώνονται για διπλές υπηρεσίες και θα κατέχουν νόμιμα τις δυο ιδιότητες, του τεχνικού και της προξενήτρας, ενώ ανάλογες θα είναι και οι απολαβές κατά τη συνταξιοδότησή τους.


Αληθινοί ηττημένοι πάντως της όλης κατάστασης είναι οι bloggers, που πάνω που είχαν πάρει τα πάνω τους (καθώς πολλαπλασιάζονται σαν τα κουνέλια) συνειδητοποίησαν ξάφνου πως είναι δέσμιοι τησ ΔΕΗ και του ηλεκτρικού ρεύματος. Ήδη πρωτοπόροι bloggers μελετούν τη δυνατότητα ανάρτησης post με σήματα καπνού και την αποστολή σχολίων με ταχυδρομικά περιστέρια.

Σε πολιτικό επίπεδο πάντως, η κατάσταση κρίνεται μάλλον γελοία, με την σκατοκυβέρνηση της Ν.Δ. να προάγει την κόντρα απεργών και πολιτών κατά την προσφιλή τακτική, αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη με το ψευδο-θέμα του αν οι διακοπές του ρεύματος είναι απαραίτητες, και αν ναι, πόσες ώρες της ημέρας και που. Λες και το πρόβλημα είναι αυτό. Το μπλογκ όμως δεν είναι πολιτικό και δεν θέλει να γίνει, γι' αυτό τελειώνω κλείνοντας μόνο με αυτό: Η πολιτική ωρίμανση ή εξέλιξη του μέσου ψηφοφόρου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την παρακάτω αναλογία: της σταδιακής και κλιμακούμενης υποβάθμισης του μεγέθους και της ποιότητας του ίδιου ωφέλους του ψηφοφόρου από οποιοδήποτε από τα 2 μεγάλα κόμματα, σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη αύξηση και σταδιακά κορύφωση της οικονομικής και κοινωνικής εξαθλίωσης του ίδιου ψηφοφόρου, ο οποίος συνειδητοποιεί την ύπαρξη του γενικότερου προβλήματος όταν αυτό πλέον αντικατοπτρίζεται στην ατομικότητα του.
Οι μέρες της αφθονίας τους είναι μετρημένες.
Ελπίζω τουλάχιστον.

(για δες όμως, που ήδη άρχισε η προπαγάνδα κατά του "πολιτικά ανώριμου" ΣΥΡΙΖΑ - αλλά είπαμε, αυτό το μπλογκ δεν είναι πολιτικό)

Συμπεράσματα

Και ενώ το αλκοόλ ρέει και σήμερα άφθονο στο σώμα μου για πολλοστή φορά και το συκώτι μου προσπαθεί να ανταπεξέλθει στην κατάσταση χωρίς μεγάλες απώλειες (πόνοι κάπου δεξιά και κάτι πολύ περίεργες κομμάρες), σκέφτομαι τα εξής:
α) Η αντικειμενικότητα καταρρέει όσο η υποκειμενικότητα δόλια δηλητηριάζει τα εμπειρικώς επαναλαμβανόμενα συμπεράσματα. (αλλά έπρεπε να έχω μαγνητοφωνήσει τις προηγούμενες συζητήσεις για να στηρίξω επιχειρήματα, και αφού δεν το έκανα, θα το παρουσιάσω ως θέσφατο)
β) Υποκειμενικά μπορείς να είσαι όσο αντικειμενικός θέλεις.
γ) Το υποκείμενο υπόκειται στις παραστάσεις του, τις οποίες αντικειμενικοποιεί κατά βούληση (η αρχή της παράνοιας).
δ) Δεν υπάρχουν σταθερές.
ε) Λέω το ίδιο πράγμα τέσσερις φορές νομίζω...
στ)Αντικειμενικά και (ακόμη και) με ιατρική επαλήθευση, είμαι γκολ.

Οι παραπάνω σκέψεις θα φιλτραριστούν μέχρι να μη χωρεί αμφισβήτηση και διάλογος και τα αποτελέσματα θα δοθούν (ως αξιώματα) στο αδημονούν κοινό το 2018.
Υπομονή.

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008

Βάφτιση


Να τη βγάλουμε McEδονία.

Τρίτη 4 Μαρτίου 2008

I need a hero!


Ο Εθνικός Νομάρχης και απόλυτος σταρ Πανίκας μετά την εμφάνιση του ως Ζορό (άντε και καμ-μπόυζ του χρόνου) θα αποσυρθεί για λίγες μέρες στο κρυφό του εργαστήριο.

Ετοιμάζει για την Καθαρά Δευτέρα ένα χαρταετό στο σχήμα και το μέγεθος της Ελλάδας.
Αν όλα πάνε καλά και φυσήξει, και αν η καλούμπα είναι αρκετή, ο Ελλαδατεός θα υψωθεί πάνω από τα Σκόπια καλύπτοντάς τα με τη σκιά του, δίνοντας ταυτόχρονα ένα ηχηρό πολιτικό μήνυμα στη γείτονα χώρα.

Αν δε συμμορφωθούνε άμεσα, ο Πανίκας με τα στιβαρά του μπράτσα θα κρατήσει τον Ελλαδαετό ψηλά, και η σκιά του θα κρατήσει για πάντα στο σκοτάδι τα Σκόπια, οι σοδειές θα ξεραθούν, θα αυξηθεί κατακόρυφα η χρήση του ηλεκτρικού, οδηγώντας τη χώρα σε αλεπάλληλα μπλακ-αουτ και οι Σκοπιανοί θα πάθουν όλοι κατάθλιψη από την πολλή μαυρίλα. Ο Ελλαδαετός θα συγκρατεί τη βροχή και τα Σκόπια σταδιακά θα ερημοποιηθούν (desertation) ενώ οι Σκοπιανοί θα ζητούν απεγνωσμένα από την Ελλάδα ανθρωπιστική βοήθεια.

Ο Πανίκας, αποκαμωμένος, θα κατεβάσει πια τον Ελλαδαετό και βουρκωμένος θα δηλώσει στην κάμερα "Έτσι λύνουμε οι Μακεδόνες τα εθνικά ζητήματα...". Μετά θα καβαλήσει το μαύρο άτι και θα χαθεί καλπάζοντας στους σερραικούς ορυζώνες, looking for trouble to solve...

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008

Part II

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΘΕΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΣΥΓΚΙΝΗΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΘΕΑ.

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΑΝΘΙΖΕΙ ΤΟΣΟ, ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ.
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙ BLOGGERS.
ΟΧΙ, ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ TON ΤΣΙΠΡΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΤΑΣΑΜΕ (ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ, ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΘΕΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΗΝΕΣ ΕΝΑ ΕΥΤΡΑΦΕΣ ΜΠΛΟΓΚ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΜΗΧΑΝΗ).

Η ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΚΑΤΑ 500%, ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΥΣΘΩΡΗΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ 5.ΟΟΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ (ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ 1000 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ) ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΕΥΛΟΓΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:
Α) "ΟΠΟΥ ΦΤΥΝΕΙΣ, ΚΟΛΛΑΕΙ" ,
Β) "ΟΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ, ΔΕΡΝΕΙ" (παντελώς άσχετο),
Γ)ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΗΣΥΧΟ,
Δ)ΚΙ Ο ΒΑΝ ΓΚΟΓΚ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΘΕΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΓΚΡΙΣΙΜΑ ΜΕΓΕΘΗ,
Ε) ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

ΤΟ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΘΕΑ ΗΔΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΗΔΗ ΚΛΑΣΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ, ΕΝΩ ΤΡΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΟΥΚΡΑΝΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΠΑΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΙΣ 28/2/2008 (ΤΟ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΘΕΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 46 ΓΛΩΣΣΕΣ, ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ URL ΕΙΝΑΙ www.milioukdefragkstudk.blaugspit.com).
ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΠΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΣΥΝΤΟΜΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ:

"Η ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΕΔΩ, ΑΠΤΟΗΤΟΙ, CONTRA ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΠΛΟΓΚ (ΕΝΔ. "enafragohvioletatsigoleleta.blogspot.com, freskostopiatosas.blogspot.com). ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΓΕΛΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΜΕΝΗΣ ΥΛΗΣ.
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΧΑΖΟΒΙΟΛΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ.
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΩΝ blogs ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ "ΑΝΩΝΥΜΟΙ" (όπως δημώδες, ριζίτικο κλπ.)
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ - ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ - ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ".