Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2008

Oil


Σήμερα άκουσα ότι το πετρέλαιο έκανε νέο ρεκόρ ξεπερνώντας το φράγμα των 100 δολαρίων το βαρέλι - kανένα πρόβλημα. Το μόνο που πρέπει να αλλάξει είναι η μονάδα μέτρησης του πετρελαίου και δε θα παραπονιέται κανείς, ούτε θα ασχολείται με αυτές τις δηλώσεις εντυπωσιασμού, ενώ όλοι αυτόματα θα προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα. Aν αποθήκευαν το πετρέλαιο σε γυάλινα design μπουκαλάκια αποκλείεται να ξεπερνούσε την τιμή του ενός δολαρίου έκαστο, επιπλέον δε, θα είχαμε και μια πολύ chic συναλλαγή. Σα να αγοράζεις κάποιο άρωμα βρε παιδί μου (BRENT Νο 5). Στις ονομαστικές εορτές θα ήταν ένα must δώρο, μαζί με τα σοκολατάκια και τα λουλούδια. Και πάλι όλοι ευχαριστημένοι. Απορώ που το STAR δεν το πρότεινε ακόμα.

Αν είχε χιόνι πάντως, θα έφτιαχνα ένα igloo στην αυλή του σπιτιού μου και θα καθόμουν εκεί μέσα γιατί το πετρέλαιο που πλήρωσα αυτό το μήνα πριν από 5 χρόνια θα πήγαινε καράβι στην Κύπρο.

1 σχόλιο:

kyrmanidis.blogspot.com είπε...

9!εχεις ταλεντο αγορι μου,αλλα δεν ξερω γιατι!Σου βαζω 9 με βαθυτατη συγκινηση για την προοδο σου.Αν μαλιστα προσθετεις τετοια ευφυολογηματα στα συμβολαια που θα συντασεις, θα το κλεισει η μπιλιση το γραφειο.