Παρασκευή 18 Απριλίου 2008

Τηλεοπτικές προβολές

Παραθέτω αυτούσιο το κείμενο από τον www.flash.gr:

"H ταινία ΄΄Closer΄΄ βγήκε τελικά πρώτη στις προτιμήσεις των τηλεθεατών του Mega, που για δύο βδομάδες κλήθηκαν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις ταινίες (εκτός από το Closer, διαγωνίζονταν το Secret Window και το Layer Cake), για το ποια θα είναι αυτή που θα προβάλλει το Μεγάλο Κανάλι το Σάββατο, 19 Απριλίου, στις 24:00.

Κάνοντας κλικ στο www.megatv.com/mymegacinema περισσότεροι από 47.000 τηλεθεατές ψήφισαν και επέλεξαν την ταινία CLOSER, με ποσοστό επιλογής 39% έναντι του SECRET WINDOW που έλαβε ποσοστό 36% και του LAYER CAKE με 25%.

Η ψηφοφορία διήρκεσε από τις 30 Μαρτίου έως και 15 Απριλίου με μεγάλη συμμετοχή από το τηλεοπτικό κοινό, ενώ ελάχιστες μέρες πριν από το τελικό αποτέλεσμα, οι ταινίες CLOSER και SECRET WINDOW σημείωσαν σχεδόν ισοψηφία."


Η άμεση δημοκρατία εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα μετά από χιλιάδες χρόνια. Εμείς έχουμε τη δύναμη, εμείς μπορούμε και εμείς θα αποφασίσουμε τι θα βλέπουμε τρώγοντας τη πίτσα του Σαββατόβραδου. ΔΕ ΘΕΛΩ κύριε να δω το SECRET WINDOW, καταλαβαίνεις; ΔΕ ΓΟΥΣΤΆΡΩ, ΠΑΡΤΑ, ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΩ ΤΡΙΑΝΤΑ ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ CLOSER.

ΝΙΚΗΣΑΜΕ. ΒΓΗΚΕ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΠΑΣΧΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ.

Φοβάμαι για τις αντιδράσεις των αντιφρονούντων. Κάτι πρέπει να γίνει, πρέπει να τους κλείσουμε τα στόματα. Κάτι άκουσα ότι οπαδοί του ανεξάρτητου αμερικανικού συναντήθηκαν με φίλους των μη επιδοτηθέντων σκηνοθετών του Ε.Κ.Κ και ετοιμάζουν αντίποινα. Στη επόμενη ψηφοφορία θα βάλουν λέει πέντε ζαβλακωμένους από την τηλεόραση χοντρούς τύπους να ψηφίζουν την χειρότερη επιλογή για να καταδείξουν την αδυναμία του συστήματος. Αν δεν έχει αποτελέσματα, θα καταλάβουν το mega το επόμενο Σάββατο και θα προβάλλουν ταινία επιλογής τους. Αληθινό coup d'etat στην τηλεοπτική δημοκρατία.

Ίσως και να'μαι υπερβολικός. Μπορεί και να τους αρέσει η ιδέα τελικά. Ιδίως αν βάλουμε και δυο-τρεις επιλογές ακόμα στις ταινίες τα πράγματα θα ηρεμήσουνε.

ΔΕ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ. ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΟ. Θέλω να έχω λόγο στην τηλεόρασή μου. Το υπόσχομαι, αν με αφήσετε να βλέπω ό,τι θέλω δεν πρόκειται να κουνηθώ από το σπίτι. Κόψτε μου το μισθό, μειώστε μου τη σύνταξη, δώστε μου όμως τη δύναμη να καθορίζω εγώ την απεικόνιση του τέλματός μου. Και θα'μαι καλός, θα δείτε. Θα βλέπω όλες τις διαφημίσεις χωρίς να αλλάζω κανάλι (άλλωστε όλοι μαζί τις βάζετε), θα βλέπω τις ειδήσεις σας και δε θα ψάχνω να βρω την αλήθεια. Θα δω όμως τη EUROVISION όπως την επέλεξα, τη συνταγή του Μαμαλάκη που θέλω εγώ να ετοιμάσω την Κυριακή το μεσημέρι για να εντυπωσιάσω την κοπέλα μου, το μεσημέρι θα δω το προσωπικό δράμα που αντικατοπτρίζει τη δική μου ζωή - όχι, δε με ενδιαφέρει η 33χρονη που τα έφτιαξε με τη συννυφάδα της και παράτησε τα παιδιά και τον άντρα της επειδή την επισκέφτηκε στον ύπνο η νεκρή μάνα της πεθερά της και της αποκάλυψε ότι ο άντρας της παίρνεται με τον αδερφό του.
Εγώ θα καθορίζω και τα διαμάντια και τα σκουπίδια του σπιτιού μου.

Έτσι θα είμαι δυνατός - σαν τον Caotonic.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...Νύστα μαγική
ξυπνά στο μυαλό μας...
τον "κάθετο" Νόμο
νομωθετώντας..,...
τη ζήση τέμνει
με χέρι Θανάτου..,
κρατεί οριζόντια
τα όρθια πουλιά..!

Νύχτα φθαρτική
σκορπούν τα "κανάλια"..,
προγράμματα χίλια..,
νυχτοσυχνότη'..,
και δίχως "ούγια"..,...
στο "άσπρο" λιτότη'..,
στο "μαύρο" σπατάλη...
και "αλληλούια"..!

..."Άσπρο"..."μαύρο"...
ντούμπλε φας..,
Εξουσία δίχως στιλ..,
θέλω να σε 'δω αν φας..,
κι όλο δείχνεσαι προφίλ..!...

Αλέξανδρος Ζήβας,
URL : www.siopi.gr
Αποκωδικοποίηση..: θρησκειών, μυθολογιών, ψυχής, σιωπής,...
Σχηματοποίησηλόγου ("ποιημάτων" μου), θεογονία, κοσμογονία,...
Γεια...

Madame Bovary είπε...

λολ και πάλι λολ
ρισπεκτ αγαπητά μυαλά με θέα. υπογράψατε.

ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΗ... είπε...

Caotonic??? Που τον θυμηθηκες???
"Εγω θα καθοριζω και τα διαμαντια και τα σκουπιδια του σπιτιου μου"...
Και του εαυτου μου επισης...!
Καλως σε βρισκω!