Σάββατο 23 Αυγούστου 2008

μικρό update

Για τη δουλειά που μου καίει όλη σχεδόν τη μέρα (και το μυαλό), δεν θέλω να γράψω τίποτα.

Για το καλοκαίρι δεν έχω να γράψω τίποτα γιατί ήμουνα συνήθως στη δουλειά (επίσης στις δυο μέρες άδειας έβρεχε).

Για το χρόνο που δεν ήμουνα στη δουλειά δεν έχω να πω και πολλά γιατί ή με έπαιρνε ο ύπνος στον καναπέ (δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν η ψύξη από τον ανεμιστήρα) ή εφεύρισκα αντιδραστικά χρόνο και όρεξη για να βρεθώ με φίλους, επιβαρύνοντας την επόμενη μέρα (που ήταν απόλυτα βέβαιο ότι θα κοιμηθώ σον καναπέ).

Για αυτό που ονομάζουμε ποιοτικό προσωπικό χρόνο δεν έχω να πω τίποτα παρά ότι το χρειάζομαι επειγόντως. Οι αηδίες ότι άμα θες να βρεις χρόνο βρίσκεις κομμένες. Αυτά ισχύουν μόνο στη δουλειά ($&$*#$#$%##%!@#@!$)

Για το γάμο που θα πάω σήμερα το απόγευμα, εύχομαι στον Βασίλη και τη Σοφία να ζήσουν ευτυχισμένοι, χαμογελαστοί και να κάνουν και ένα από κείνα τα περίεργα ζαρωμένα ολόχαζα μικρά που σε κοιτάνε σαν χάνοι αλλά άμα σου χαμογελάσουν αισθάνεσαι πάρα πολύ περήφανος που σε συμπάθησαν (τι σου είναι τα μωρά ε; άλλο να σε διαλέγει ο αθώος και άλλο ο ένοχος). Επίσης συστήνω στον Γαμπρό να γίνουμε κώλος όταν φύγουν οι γηραιότεροι και όταν δεν μας βλέπει η Νύφη. Και να φοράει εσώρουχο κάτω από το γαμπριάτικο γιατί θα τον πετάξουμε στη θάλασσα για νυχτερινό μπάνιο. Στη Νύφη συστήνω να προσέχει να μην εκτεθούμε ανεπανόρθωτα με τα παραπάνω (άμεση έναρξη συζυγικών υποχρεώσεων).

Για την γκαντεμιά που με κυνηγάει εσχάτως έχω να πω ότι δεν καταφέρνει και πολλά (τα πράγματα φτιάχνονται, εκτός κι αν σου καεί το σπίτι βέβαια, οπότε σοβαρεύει το πράγμα), την παρακαλώ όμως πολύ να με αφήσει και λίγο στην ησυχία μου γιατί παραπήγε το κακό. Σε λίγο θα κοιτάω δυο φορές το δρόμο πριν βγω από το σπίτι μην πέσει κανένας μετεωρίτης στο κεφάλι μου. Ψέματα. Μάλλον θα πέσει πάνω στο αυτοκίνητό μου. Ή μπορεί να πέσει πάνω στα κλειδιά του αυτοκινήτου μου. Τελοσπάντων.

Αυτά τα λίγα για την ώρα.
Θα ξαναγράψω προφανώς.
Την επόμενη φορά που θα με έχει πάρει ο ύπνος στις 10 το βράδυ και θα ξυπνήσω στις 4 το πρωί λες και είμαι γαλατάς.

1 σχόλιο:

Γιώργος είπε...

Κουραγιο!
Καλα να περασεις στο γαμο και να τους χαιρεσαι!
για ολα τα υπολοιπα υπομονη:)