Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008

The greek dream and the greedy dream



Βρήκα το βίντεο στο μπλογκ του Μπαμπάκη. Όμορφη μουσική και ένας απίθανος τύπος που χωρίς να το επιδιώξει ιδιαίτερα (στο site του περιγράφεται αναλυτικά το Αμέρικαν ντριμ, εγώ που δεν πείθομαι μάλλον είμαι ο δύσπιστος Έλληνας), βρέθηκε χρηματοδοτούμενος από εταιρία να χορεύει τον χορό του σε προσβάσιμα και μη προσβάσιμα μέρη ανά τον κόσμο.

Σκέφτομαι να σηκώσω ένα βίντεο στο youtube όπου θα τρώω ένα τρίγωνο Πανοράματος δίπλα στο Λευκό Πύργο, μια χαλβαδόπιτα στη Σύρο, μετά ένα μαντολάτο στη Ζάκυνθο. Κάπου εκεί το budget μου θα εξαντληθεί και θα έχω ήδη πάρει δυο-τρία κιλά (μέχρι να πετύχει το κοντινό στο τρίγωνο, θα χρειαστεί να φάω καμιά δεκαριά). Μια τεράστια διαφημιστική θα δει στα μπουκωμένα μου μάγουλα το νέο της διαδικτυακό αστέρι. Ο επόμενος χρόνος θα με βρει να πλακώνομαι στα παραδοσιακά γλυκά κάθε χώρας, μασουλώντας με χάρη σε όλο τον κόσμο, έξω από μνημεία, μέσα σε ζαχαροπλαστεία, πάνω στα δέντρα, στο βυθό της θάλασσας κλπ. Στο τέλος του ταξιδιού θα είμαι ένας ευτυχισμένος μπουλούκος, πασαλειμένος με κρέμες και μέλι all over, ενώ εσείς θα με ζηλεύετε στο www.thegreedydream.com...

6 σχόλια:

Γιώργος είπε...

την καλυτερη δουλεια εκανε.
υπηρχε και ενα παρομοιο site με μια παρεα φιλων οι οποιοι δημιουργησαν λιστα με 100 πραγματα που ηθελαν να κανουν.
σε χρηματοδοτει ενα καναλι, σε βιντεοσκοπουν και βγαζουν και αυτοι τα φραγκα τους ...το θεμα ειναι πως εσυ στο τζαμπε εκπληρωνεις μεχρι και τα πιο τρελα σου ονειρα ετσι.
ειχα παλιοτερα σχετικη αναρτηση στο μπλογκ μου νομιζω με καρτελα 101 things.....
εγω θα το κανα παντως .....οχι με σιροπιαστα βεβαια μεχρι να γινω μπουλουκος αλλα εχω πολλα τρελα που θα μπορουσα να κανω
:)

Ανώνυμος είπε...

Θα πρόσεξες φυσικά ότι πουθενά δεν υπάρχει στιγμιότυπο από Ελλάδα. Δεν είναι ακόμη μία ένδειξη ανθελληνισμού ούτε σκοτεινοί κύκλοι αφήνουν την χώρα μας έξω από το διεθνές γίγνεσθαι. Απλώς, όταν πήγε να χορέψει στην Ακρόπολη, κάποιος φύλακας κάλεσε την αστυνομία και τον συνέλαβαν. Κάπου στο site του περιέγραφε το σκηνικό με δραματικές αποχρώσεις, λες και έζησε το Εξπρές του Μεσονυχτίου.

Πάντως, να προσέχεις αν αποφασίσεις να φας κανέναν μπακλαβά μπροστά στον Παρθενώνα.

Sterkof

Μυαλά με Θέα είπε...

στερκοφ@ το είδα και ψόφησα στο γέλιο - οι εθνικοί μας θησαυροί για μια ακόμη φορά απειλήθηκαν!!! Εγώ καλού κακού πριν πάω στον Λευκό Πύργο θα ζητήσω άδεια από τον Ζορό και τον Ατσαλάκωτο.

Kwlogria είπε...

Τι λες τώρα! Τόσο εύκολο είναι; Δηλαδή τι κάνεις; Μπαίνεις σε ένα κανάλι -σε άλλη χώρα γιατί εδώ για ό,τι και να μπεις, θα σε διώξουν γιατί είναι γαμάτοι και υπεράνω δεν το συζητώ- και λες "γεια σας, θα με χρηματοδοτήσετε να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο κάνοντας μαλακίες;" Ήμαρτον! Δεν το ήξερα και κάθομαι και παλεύω για ένα ταξιδάκι!!
(Όσο για την Ακρόπολη, ρε πούστη μου, όπου και να βρεις, μια μαλακία θα είναι στη μέση. Ντροπή!! Αίσχος!!) Και ρε συ, δε γαμάς τα τρίγωνα να βρεις τίποτα άλλο; Γκόμενες, σπίτια, ταξίδια, τόσα υπάρχουν! Άλλωστε, άμα σε χρηματοδοτήσουν για κάτι άλλο, θα σε ταϊζουν κιόλας!! :))))))))))))))))))))))))))))))))

Μιμης Ζερβος είπε...

αν ψάξεις χορηγούς - ζαχαροπλαστεία?θα σου κάνουμε και την ανάλογη διαφήμιση μέσω ίντερνετ..σκεψου το..

Ανώνυμος είπε...

Πότε επιτέλους θα ξαναγράψεις; Εσύ ή δικοπές κάνεις εδώ και μήνες ή δουλεύεις ακατάπαυστα. Εύχομαι το πρώτο!